Khas Untuk Geng Affiliate Askar & Jombiz

KINI BERNIAGA AFFILIATE DI MEDIA SOSIAL LEBIH MUDAH DENGAN WEBSITE REPLIKA JOMBIZ 2.0

Tanpa pening kepala fikir Facebook blok posting anda!

Pernah post Facebook anda di blok seperti ini, bila post link affiliate?

Baru semangat nak buat duit dengan affiliate, tapi bila dah kena macam ni..semangat pun dah hilang 😔

Tapi sekarang… anda tak perlu risau lagi. Website Replika Jombiz 2.0 dapat bantu selesaikan masalah anda! 😁

Apa Website Replika Jombiz 2.0?

Website replika Jombiz 2.0 adalah sebuah template website yang mengandungi semua produk dari Askar & Jombiz affiliate. Mengandungi 21 produk dari askar affiliate dan satu page khas untuk download affiliate Jombiz.

template kitbisnes, website kitbisnes, template website jombiz, website jombiz

Struktur susunan setiap halaman website ini juga di reka khas untuk mengelakkan Facebook blok link affiliate anda.

ini yang anda akan rasa nanti..

Anda bebas buat posting di Facebook atau media social lain tanpa kena blok.

Anda tidak pening kepala lagi bila nak berniaga affiliate.

Anda bebas share link dan viralkan website affiliate.

Anda berpotensi jana income lebih banyak dengan bisnes affiliate.

kenapa anda perlu dapatkan website replika jombiz 2.0 sekarang?

(1) JIMAT KOS LEBIH DARI RM1500

Anda tak perlu bayar website designer atau devepoler untuk buatkan website anda.

(2) JIMAT MASA DEVELOP

Anda tak perlu buang masa belajar sendiri untuk buat website. Banyak benda teknikal yang buat anda sakit kepala.

(3) CEPAT UNTUK JANA INCOME

Anda tak perlu banyak buang masa untuk benda teknikal. Hanya perlu fokus untuk membuat pemasaran untuk jana income dengan affiliate.

berapa perlaburan anda?

PASANG SENDIRI (DIY)

RM150 RM79 / template
  • Template website sahaja
  • Unlimited domain
  • Unlimited sites
  • Tutorial diberikan
  • Bantuan support via Telegram
  • Domain & Hosting

Untuk Pakej DIY, anda wajib ada:

Wajib Ada Domain Sendiri

Ini ibarat nama kedai online anda. Harga domain serendah RM50 setahun.

Wajib Ada CPanel Hosting

Ini untuk anda upload template website Jombiz nanti. Harga hosting di luar serendah RM50 setahun.

Bagaimana prosesnya kalau pakej DIY (pasang sendiri)?

(1)

Anda berikan kami nombor id reference Askar affiliate dan Jombiz affiliate selepas bayaran di buat.

(2)

Kami akan set kan template website anda dengan id reference affiliate anda dalam masa 24 jam.

(3)

Kami akan berikan anda file template website jombiz 2.0 yang telah disetkan dengan id reference affiliate anda.

(4)

Anda upload ke cPanel hosting anda. (Anda perlu beli domain & hosting sendiri) Siap!

Bagaimana prosesnya kalau pakej DFY (kami pasangkan)?

(1)

Anda berikan kami nombor id reference Askar affiliate dan Jombiz affiliate selepas bayaran di buat.

(2)

Dalam masa kurang dari 48 jam. Website anda siap publish.

Pakej mana yang lebih jimat?

Jika anda tanya kami, kami sarankan ambil pakej DFY untuk lebih jimat, jimat masa dan paling penting, anda tak payah pening kepala nak hadap benda teknikal.

80% dari pelanggan kami sebelum ini, terpaksa upah kami kembali untuk pasangkan template website (masa ini kami cas mahal, sebab luar dari pakej tawaran).

Terpulang pada anda, untuk pilih pakej yang sesuai untuk anda. Cuma di ingatkan jika anda ambil pakej DIY (pasang sendiri), anda wajib beli domain & hosting sendiri. Kos untuk domain dalam RM50/tahun & hosting minimum RM50/tahun.

Total yang anda perlu keluarkan untuk permulaan jika ambil pakej DIY, RM100 (domain & hosting) + RM79 (template website jombiz) = RM179. Itu belum kira lagi masa yang anda ambil untuk setup. Jika anda tidak biasa dengan website & cpanel, mungkin akan ambil masa yang panjang untuk siap.

Berbanding jika anda pilih pakej DFY (kami pasangkan). 1st time setup semua kami yang buatkan. Modal permulaan hanya RM129 (harga promosi), anda jimat RM50. Anda tak perlu pening kepala nak setup. Tunggu saja website anda siap dalam 24jam.

Sekarang..semuanya di tangan anda untuk pilih..

Pilih pakej harga promosi anda sekarang!

SOALAN LAZIM (FAQ)

Kami hanya buatkan 1st setup sahaja. Login access domain & hosting akan diberikan kepada anda. Anda hanya perlu login & renew sediri untuk tahun hadapan.

Tidak! Template ini hanya untuk software-software yang ada di masa template ini di buat. Jika ada update, perlu beli template yang lain. Untuk pelanggan lama akan diberikan diskaun untuk update.

Facebook akan blok domain saja, template website tidak kena. Elakkan melakukan spam.

Jika domain anda di blok oleh Facebook. Hanya perlu tukar domain & upload kembali template website affiliate Jombiz ini.

Affiliate Solutions
Dari Webbku.Com

Biarkan kami yang sakit kepala fikirkan cara selesaikan masalah anda!